DAAR BEN IK WEER!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van marc kleer - WaarBenJij.nu DAAR BEN IK WEER!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van marc kleer - WaarBenJij.nu

DAAR BEN IK WEER!!!

Door: junglemarcback2thewoods

Blijf op de hoogte en volg marc

06 Januari 2012 | Thailand, Bangkok

Precies 4 jaar geleden was t alweer dat ik voor vrijwilligers werk in Thailand zat ,dus t was weer hoog tijd om er maar weer is naartoe te gaan!
Het weer in Nederland was ook niet echt uitnodigend meer ,dus m'n spulletjes weer bij elkaar gepakt en de boel weer geregeld!
Vrijdag 5jan was het weer zover,en nadat m'n ouders een eerste poging hadden gedaan om me weg te brengen,strandde deze al bij de eerste rotonde omdat het vliegtuig vertraging had!
Maar ff over 6 toch vertrokken en na n vliegensvlug inchecken en n broodje en n drankje hartelijk afscheid genomen en door de douane om m'n vliegtuig op te zoeken!
De KLM vervoerde mij deze keer naar t verre oosten,en dat was allemaal top geregeld!
Op de 50 min vertraging na dan he!Maar dat kwam door het Hollandse winterweer!
Dus 2 Maaltijden,3 goeie films en 15 min slapen landde ik 10uur later op Bangkok airport!! Het mooie weer straalde me al tegemoet dus eerst even naar buiten om de warmte op te snuiven! Ingecheckt met Airasia voor de volgende vlucht richting Udon Thani!Ook deze had uur vertraging ,dus uiteindelijk landde ik om 7.15 s'avonds plaatselijke tijd hier ! Na n wandelingetje langs de vliegtuigen(slurven hebben ze hier niet!) en m'n tas gepakt stond Jack en Alex en vrijwilliger Carla me op te wachtten! In de auto n uurtje naar Nong Khai waar ik m'n 1'ste Thaise Maaltijd in de vorm van noodlesoup weer gegeten heb! En dat smaakte me echt wel weer,is toch echt anders dan de NL'se Thaise restaurants erna nog een bananenpannenkoek bij een ander straattentje en toen was m'n buikje wel lekker gevuld! half uurtje nog doorgereden naar Phom Phisai waar we aankwamen in het huis waar ik de komende maand verblijf! Even een kleine tour en voorgesteld aan z'n moeder! Daarna toch maar m'n kamer opgezocht (met internetaansluiting!!) en zo m'n bedje ingekropen,heb er een lange dag opzitten!!
Maar.....ik ben er weer!!!

• 07 Januari 2012 - 17:44

Pa En Ma:

Fijn dat je een goede reis hebt gehad. Wat het weer betreft mis je heel veel (regen). Goede tijd de komende dagen. We zullen je volgen.
    Groetjes.

• 07 Januari 2012 - 21:47

Mia:

Marc, heb je toch nog even gedag kunnen zeggen. Leuk om je te kunnen volgen.

geniet maar lekker. doei Mia

• 07 Januari 2012 - 22:29

Sjanet:

heeeey lief ventjuh veel plezier daar hoor

• 08 Januari 2012 - 20:58

Henno:

Hoi Marc,
    zo ik heb je nu ook gevonden, leuk om je zo tevolgen.
    Ik ben weer beniewd met wat voor spannende verhalen je teschrijven heb.
    Veel lol groetjes

• 09 Januari 2012 - 10:17

Yvette:

Fijn om te horen dat je veilig en wel bent aangekomen in het ooh zo warme Thailand : ) Geniet er lekker van!

Verslag uit: Thailand, Bangkok

marc

En weer moet ik helaas de heerlijke Hollandse winter verlaten ,om ergens aan de andere kant van de wereld engelse les aan kinderen te gaan geven!! Als ik daar dan toch ben,kan ik maar beter ook even in de buurlanden gaan kijken hoe de winters daar zijn!! Dus van 05-01-2012 tot 04-05-2012 zit ik in Thailand,Laos,Vietnam en Cambodja!! gelukkig laat ik hier nog wat verhaaltjes achter ,dus is alles wel een beetje te volgen!!

Actief sinds 21 Dec. 2011