WEER EEN WEEKJE ''WERKEN''!!
Door: junglemarcback2thewoods
Blijf op de hoogte en volg marc
31 Januari 2012 | Thailand, Phon Phisai
Thailand om beetje te praten in de klas ,maar dit was dus niet zo! Scheelde dus wel met haar erbij,want bij mij letten ze nu ook veel beter op!:-D
Maar na 2 lesuren zat de school er alweer op en na even thuis weer bijgekomen te zijn ,op weg gegaan naar de massagesalon,want m'n benen konden wel wat kneedwerk gebruiken na de afgelopen dagen! Ze doet het nu ook niet meer zo hard en bestede bijna het hele uur aan m'n benen!
Daarna was alles weer soepel genoeg om weer nog wat te sporten! S'avonds nog wat gegeten in een heerlijk restaurant langs het water,en toen gingen daarna de luikjes snel dicht!
woensdag(25/1) Had ik zelfs een heel uur les,maar aangezien dit de laatste les was met deze groep,de tijd gebruikt om de foto's te kijken die ik hier op school gemaakt had! Had ook nog wat foto's gedownload van de wereldkaart,Europa en Nederland en wat foto's van Noordwijkerhout,bloemen en carnaval! Dit alles keken we op de smartboard ,dus was een erg leuk lesje en zo voorbij!
Of ik daarna nog mee wou voetballen ,en na een paar "wesley snijder" moves ,waren hun er wel van overtuigt dat ik goed kon ballen!
S'middags met hulp van Sophie het Alfabet afgemaakt ,en zo heb ik nu 2 volledig geplastificeerde alfabetten met op de achterkant alle nummers en kleuren en vormen!
Hoop dat ik hier wel wat mee kan doen de volgende maand!
Na s'avonds even een "crapy"market te hebben bezocht en wat gegeten was het weer genoeg voor deze dag!
De Laatste schooldag vandaag en ik was er helemaal klaar voor om weer een fotosessie te hebben met m'n laatste 3 klasjes ,maar vond het al opvallend druk op school ,want er stond weer een soort feestje gepland vandaag! ! 1ventje had een heel goed verslag gemaakt en werd daarvoor beloont door de sponser van die soort wedstrijd!
Met weer allemaal hooggeplaatste schoolpersonen werd er voor de kids opgetreden door dames danseressen van een bepaalt soort Energydrink,de kids zelf deden ook nog een dansje en er werden wat oorkonde's uitgedeeld ,waaronder ook aan mij!! (waren toch een soort blij met me dan! ;-))
Stond ook weer genoeg eten op het menu ,dus dit smaakte ook allemaal weer prima ,erna nog even voetballen ,maar toen was het wel tijd om te vertrekken!
Op dat moment kreeg een lerares door dat ik ook niet meer terug zou komen(Eeuu was er al 2 dagen weer niet!) dus toen werd er plots nog van alles gedaan! moes op de foto met ze ,een boek moes ingetekend worden en kreeg ik sjaal om m'n heupen ,wat betekende dat ik een inwoner van de provincie Isan was! Waren ook nog 2 leraressen die een dochter in de aanbieding hadden ,maar daar toch maar vriendelijk voor bedankt! ;-)
In ieder geval met een tevreden gevoel naar huis gereden op een motor die toch echt al bijna aan z'n eind was,ding zwabberde alle kanten op!
Gelukkig weer veilig thuis gekomen en niet zoveel meer gedaan verder!
Deze vrijdag moest er aan volwassen les worden gegeven en dit was in een buurthuis vlak bij Jack!
Na eerst een uurtje buiten hebben gezeten ,was er binnen een groep gaan zitten die met z'n alle "Hello Hello ,goodbye!" liedjes aan't zingen waren!
Deze 50 man werd opgedeeld in 4 groepen en elke 20 min kregen we een andere groep! Ik had de afdeling eten en moes doormiddel van bordjes de engelse benaming van verschillend soorten eten en drinken spellen en ze laten leren!
En na de laatste groep was het daar ook tijd voor en dit was allemaal klaar gemaakt door Jack's moeder,dus smaakte weer heerlijk! :-p
Na nog een laatste zangrondje ook maar afscheid genomen en s'middags al wat spullen bijelkaar gepakt!
Na s'avonds met Sophie een biertje en met de rest eten bij een kiprestaurant was deze dag ook ten einde en deze werkweek ook! Nog een laatste weekend en dan op naar Chiang Mai!
31 Januari 2012 - 11:36
Linda Gerding:
Volgende keer kan je beter afscheid nemen... Is netter... X -
31 Januari 2012 - 18:19
Mieke:
hahahaha, inwoner worden en een dochter in de aanbieding!!! Dat heb jij weer:P Heel veel shopplezier in Chiang Mai. Ik heb daar onwijs veel gekocht toen! :D Ik hoop dat je een Album kunt vinden!!! groetjessssss -
01 Februari 2012 - 15:03
Carla:
He Marc,
Je alfabet eindelijk af!!!! Wouw! Heb je dan toch nog wat nuttigs gedaan daar he! Maar om er dan zo bij te gaan liggen.......
Ik heb inmiddels steeds meer spijt dat ik niet langer/ later ben gegaan. Kan die verhalen van je haast niet meer lezen...
Hier is het nl behoorlijk afzien. Ik heb thermoshirts aan met daaroverheen colls and truien en een legging onder mijn lange broek om me een beetje warm te houden en dan nog.....Geniet dus maar van de warmte, hier is er echt niets aan.
Die jungle week klinkt trouwens super zeg. Zie je nog eens wat meer dan Phon Pisai.
Nou..ik ga meer weer de aardappelen schillen, helaas geen heeerlijk kokende moeder hier!!!