ALLES THAI-STYLE!!! - Reisverslag uit Doi Saket, Thailand van marc kleer - WaarBenJij.nu ALLES THAI-STYLE!!! - Reisverslag uit Doi Saket, Thailand van marc kleer - WaarBenJij.nu

ALLES THAI-STYLE!!!

Door: junglemarcback2thewoods

Blijf op de hoogte en volg marc

08 Februari 2012 | Thailand, Doi Saket

Na m'n loopje van vannacht deze ochtend maar rustig bijgekomen en wat gegeten bij een thais eethuisje langs de kant van de weg!! Het blijft echt heerlijk dat eten! Specialiteit is hier een soort noodlecurrysoep met kip!! :-P
S'middags met Marlou met de taxi naar Chiang mai ,waar we met een andere taxi naar de andere kant van de stad gingen om daar weer is in een modern winkelcentrum te lopen!! Was wel grappig dat daar een googelaar bezig was op de muziek van APOTHEOSIS - O Fortuna!! Dit is een hele oude gabber plaat uit 1992!! Heel herkenbaar dus en leuk om die hier dan keihard in een winkelcentrum te horen! We wilden nog een massage en bij het wachten daarop ,vond ik het wel een goed idee om een voetmassage te nemen!! Hadden m'n voetjes wel beetje nodig na afgelopen avond en was erg lekker!! :-D
Vlakbij het winkelcentrum zat een koreaanse BBQ restaurant en dat was zo groot dat er meer dan 1000 mensen konden eten! Al het vlees, groente,fruit,rijst patat ,drinken ,donuts,en van alles en nog wat ,lag op lange tafels in het midden van het restaurant,waar je alles onbeperkt van kon nemen voor 200baht(5euro) !!
Dit nam je dan mee naar je tafel waar de bbq op tafel stond!! erg lekker allemaal ,en je bleef er van eten ! vooral de donuts en brownies aan het eind!!
Hierna met een taxi afgezet bij een poolcafe waar we nog een tijdje gepoold en gedronken hadden ,taxitje terug en einde lekker dagje!!
Was weer lekker op tijd wakker ,dus op het fietsje naar Doi Saket,het dorp waar we eigenlijk zitten! Dit is een tochtje van 10 min ,maar de tempel waar ik voor kwam ligt op een berg en die is pas te bereiken na dik 200 traptredes!
Maar was lekker koel en kon er mooi even kijken hoe de dingen gaan in deze tempel!
Was trouwens een erg mooie tempel met hele mooie muurschilderingen over Buddha!
Weer terug naar beneden en hapje eten nog een paar uurtjes bij het zwembad gelegen die op 50meter van het huis ligt!
S'middags eerst nog wat geknutseld voor het "summerkamp" van de volgende week!
Daarna ging ik met Marlou weer naar Chiang mai ,maar deze keer maar fietsen meegenomen en dus bovenop de taxi gelegd!
Lisanne zat ook in deze taxi en dat was dus echt toevallig! na eerst even lampjes en een slot te hebben gekocht ,konden we lekker op het fietsje door de stad fietsen!!
Dit beviel wel prima ,en met een lekker briesje van het fietsen voelde het ook minder warm!
Dus onze fietsen geparkeerd bij de foodcourt (eetmarkt) en lekker hapje gehaald ,er vlakbij was er een ladyboyshow,een over de top cabaret van verklede ladyboys die engelse liedjes aan het playbacken waren!!
Was verder wel grappig om te zien en ze beleefden er een hoop plezier aan!! Gelukkig was ik met Marlou,dus kon ik er wel aardig rustig zitten!! ;-)
Uiteindelijk gingen we toch weer verder om op de fiets via kleine straatjes bij de babylonbar uit te komen ,dit was een reggaebar in een straatje met allemaal kleine barretjes waar een hoop backpackers kwamen voor een drankje en een dansje! was allemaal erg gezellig en was dan ook zo 2uur! Tijd dus om terug te fietsen en met een kleine tussenstop waren we binnen het uur weer thuis!! beste optie tot nu toe dus!
Gezellige daagjes gehad maar morgen begint het echte "werk" weer een beetje! :-D

• 08 Februari 2012 - 19:11

Tilly:

hey markie!!
    leuke verhalen weer! je schrijft ook zo leuk!! heerlijk! super leuk dat je naar zin hebt. hier nog steeds koud en koud en koud brrrr wees blij dat je daar zit! have fun! dikke knuf xxx

• 08 Februari 2012 - 19:45

Mieke:

Ik mis het thais eten ook wel hoor! Mooie foto´s weer! :D
    SUCCES met je werk!!!! xxx

Verslag uit: Thailand, Doi Saket

marc

En weer moet ik helaas de heerlijke Hollandse winter verlaten ,om ergens aan de andere kant van de wereld engelse les aan kinderen te gaan geven!! Als ik daar dan toch ben,kan ik maar beter ook even in de buurlanden gaan kijken hoe de winters daar zijn!! Dus van 05-01-2012 tot 04-05-2012 zit ik in Thailand,Laos,Vietnam en Cambodja!! gelukkig laat ik hier nog wat verhaaltjes achter ,dus is alles wel een beetje te volgen!!

Actief sinds 21 Dec. 2011